Keti's

Zondag 2 april (14u-18u)

Wat we vandaag gaan doen ‘zult ge nog wel zieennn’ 

Zondag 9 april

Ook deze zondag is er geen chiro, tot volgende week!

Zondag 16 april (14u-18u)

Op de chiro zien we niet graag gsm’s tijdens de programma’s. Daarom gaan jullie ze vandaag moeten verdienen. Wie op het einde van de dag zijn gsm niet terug heeft, heeft dikke pech.

Vrijdag 21 april – Zondag 23 april

Dit weekend gaan we op KETIGEWEST. Dit is een groot weekend met alle andere chiro’s van het gewest, het gaat super tof worden. Inschrijvingen staan al een tijdje open, merk je dat je toch mee wil gaan maar de mail niet meer vindt? Stuur een berichtje naar Sarah of Sarah.

Het is dit weekend ook het feestweekend van ons 75 jaar bestaan, als je dus niet meekan op ketigewest verwachten we je dus zeker op de kinderdisco of op de bieravond.

Zondag 30 april (14u-18u)

Wij vinden jullie super leuk, daarom pesten wij jullie graag met een zenuwslopende, breinbrekende, extreme competitie van… PETANQUE!

Zondag 7 mei (14u-18u)

Soms moet je een goede basis hebben, om daar verder op te bouwen. Ik ga soms graag met de hond wandelen in het park, ik gooi dan wel eens een bal.

Zondag 14 mei (13u-18u)

Vandaag is het een activiteit van het ZIP! We verwachten jullie om 13u aan de chiro MET JULLIE FIETS.

Vrijdag 19- Zondag 21 mei

Het is tijd voor ons afdelingsweekend!!! Er komt zeker nog een aparte mail met verdere informatie. Maar we kunnen al zeggen dat we naar Chiro Mejoca in Kalmthout zullen gaan. Ook kunnen we al voorspellen dat het supergeweldig leuk gaat zijn.

Zondag 28 mei

Het is Pinksteren, en op feestdagen geven we liever geen chiro zodat jullie gezellig bij jullie familie kunnen zijn. Tot volgende week.

Zaterdag 3 juni (19u-21u)

HONK HONK HONK HONK, over het bord. MAAARR…….

Zaterdag 10 juni  (19u-21u)

ER IS EEN VERRADER ONDER ONS.

 

Zaterdag 17 juni  (19u-21u)

Hard gaan tijdens de examens. Maar zo net ni te hard, alhoewel… Da mag wel is.

zaterdag 24 juni

Kom gezellig eten op onze jaarlijkse heerlijke BBQ! Geniet van de muziek, het eten en de sfeer. Meer informatie volgt nog.

 

Zondag 25 juni

De laatste zondag van het jaar, dat is een dag waar elke leiding naar uitkijkt. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, je krijgt zeker nog een brief met verdere informatie.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer