Ketis

4 oktober 14.00 uur – 18.00 uur:

U vraagt, wij draaien. Grote Ruben wilde actief, wij doen actief! 10 KEER POMPEN 20 KEER POMPEN oke nee mopje we gaan effectief leuke dingen doen. Maar wel actief. We gaan hard.

11 oktober 14.00 uur – 18.00 uur:

De herfst is begonnen, wij hebben daar een spel voor verzonnen (ons rijmmachien is goed voorzien).  Doe een lange broek aan en laat de sfeer niet vergaan.

Blijf ook nog even hangen na de chiro voor het speelclubcafé, met heerlijke pannenkoeken! Oei, vergeten te rijmen. Broeken.

18 oktober 14.00 uur – 18.00 uur:

Het is geen chiro vandaag, we nemen alle lokalen onderhanden. Het is namelijk KLUSJESDAG. Jullie zijn uiteraard enorm welkom om te komen helpen, hoe meer zielen hoe meer vreugd (en hoe sneller het gedaan is en we kunnen relaxen).

25 oktober 14.00 uur – 18.00 uur:

MEGABELANGRIJK NIET VERGETEN: Jullie moeten jullie vandaag verkleden! Iedereen komt in hun allermooiste prinsessenoutfit! We reizen naar een alternatief universum waar geen prinsen bestaan. Enkel prinsessen. We kijken er al naar uit 😉

1 november GEEN CHIRO

Het is blijkbaar een feestdag vandaag? Dus eum ja. Geen chiro dan. We missen jullie al

8 november 14.00 uur – 18.00 uur:

Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed als een griezelbeest. Met Halloween ben je welkom in de hel, je krijgt de kriebels en je bibbert uit je vel! Oei, zijn we Halloween gepasseerd? Oke we reizen even terug in de tijd dan. Vandaag is het dus Halloween! Iedereen trekt z’n griezeligste outfit aan!

13 tot 15 november:

We gaan op megacool superleuk en fantastisch groepsweekend! Info volgt nog.

22 november 14.00 uur – 18.00 uur:

2020, de Olympische Spelen zijn dit jaar niet doorgegaan, dus dan doen we het zelf. Maar wat is dat nu, al onze atleten zijn geblesseerd! Hoe kan je nu de 100m sprint doen met een gebroken been? Dat zullen jullie wel ziiiiieeeen (we beloven dat we niemand zijn botten gaan breken om dit programma te doen).

29 november 14.00 uur – 18.00 uur:

De economie is aan het instorten. We hebben dringend boekhouders nodig die een beurscrash kunnen voorkomen. En jullie zijn helemaal geschikt voor die job!

Zaterdag 5 december 19.00 uur -21.30 uur:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Is die wel getest op corona? Ik dacht dat Spanje rood was gekleurd. Is dat wel veilig? Koekjes kunnen geen corona bevatten, toch? We zullen er maar van uitgaan dat alles volgens de maatregelen is.

Zaterdag 12 december 19.00 uur – 21.30 uur:

Tocht door het donker, tititititi. We zijn toch niet bang, titititi. We hebben een zaklamp bij, tititititi. Oei onze zaklamp valt uit. Tja, dan spelen we maar in het donker hé.

Zondag 13 december

Jullie zijn allemaal vanaf 18.00 uur welkom op het Aspicafé!

20 december 17.00 uur tot 20.00 uur:

We don’t want a lot for Christmas, enkel en alleen maar Kerstmis met jullie doorbrengen met lekker eten, goeie sfeer en CADEAUTJES! Iedereen neemt een cadeau mee dat iedereen wel kan appreciëren, of het nu zelfgemaakt is (of zelfgebakken, hint hint), of gekocht. Het mag maximum €5 kosten, dus wees creatief!

Vergeet zeker geen extra € 5,00 mee te nemen voor het eten!!

27 december:

Geen chiro.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer