Info

ALGEMEEN

WAAR IS DE CHIRO?

Het adres van onze chiro is

Antoon van Dijckstraat 20b
2900 Schoten

WANNEER IS HET CHIRO?

(Bijna) iedere zondag van 14u tot 18u.

WANNEER KAN IK KOMEN PROBEREN?

Iedere zondag ben je welkom om te proberen. Pas na een paar keren moet je betalen. Het   programma van je afdeling vind je op de homepage terug. Daarin staat het als er iets speciaal te doen is.

MEER INFO

Zoekt u nog meer info? Dan kan u op zondag terecht bij de groepsleiding of u kan een mailtje sturen naar groepsleiding@chiroantoontje.be of op het emailardes van de afdeling van uw kind

BIVAK

WAT IS HET BIVAK?

Ieder jaar gaan wij op kamp op een andere locatie. Iedereen slaapt dan in tenten. Ons kamp duurt 10 dagen.

WANNEER IS HET BIVAK?

Het bivak is van 1 tot en met 10 augustus.

MEER INFO?

Voor alle andere info over het kamp, organiseren we nog een info-avond later in het jaar.

FINANCIEEL

HOEVEEL BEDRAAGT HET LIDGELD?

Het lidgeld bedraagt 45 euro in onze chiro. Hiermee is het kind ook meteen verzekerd. Voor een tweede en derde kind is het telkens 5 euro minder.

WAT IS EEN FISCAAL ATTEST?

Hiermee kan u geld terugkrijgen van de belastingen. Dit kan tot het kind 12 jaar is. Hiervoor kan u terecht bij onze VB Christophe.

KAN IK GELD TERUGKRIJGEN VAN DE MUTUALITEIT?

Bij de meeste mutualiteiten wel. Hiervoor moet u de papieren afdrukken en aan onze VB Christophe geven. Hij brengt dit dan verder in orde.

UNIFORM

WAT IS EEN CHIRO-UNIFORM?

Een chiro-uniform is de kledij die chiroleden-en leiding dragen om zich kenbaar te maken als groep. In onze chiro is deze verplicht.

uniform

WAARUIT BESTAAT HET UNIFORM?

Het chiro-uniform bestaat uit een short (of rok voor de meisjes) van de chiro en onze eigen Antoontje t-shirt. Daarboven kan ook nog een chirotrui of chirohemd gedragen worden.

WAAR VIND IK HET UNIFORM?

De Antoontje t-shirt kan je gewoon op onze chiro kopen voor 10 euro. De rest kan je kopen in de Banier in Antwerpen. Ook hebben we van de rest een beperkte selectie tweedehands op de chiro te koop. Om te zien wat we in de aanbieding hebben, kan je best even langs komen.

VERHUUR

WORDEN DE LOKALEN VERHUURD?

Nee, onze lokalen worden niet verhuurd.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer